Referenser Team Sweden

Malin och Patrik Braw - Team Sweden - Streetstrider
Malin och Patrik Braw – Göteborg / Tylösand

Vi tränar mycket och väldigt hårt och jobbar som instruktörer och PT vilket innebär hög belastning på kroppen. Med våra Streetstriders kan vi träna utomhus på ett otroligt skonsamt sätt. Tuffa rundor med mycket backintervaller, love it! Våra PT-kunder gillar variationen att få möjlighet till utomhusträning efter att ha spenderat hela dagen på kontoret.

// Patrik och Malin Braw

Lisbeth Grape - Team Sweden - Streetstrider
Lisbeth Grape

För mig är Streetstrider perfekt förbränningsträning som dessutom är fantastiskt rolig. Benen blir ordentligt trötta och jag får upp ett bra flås i kroppen. Även perfekt att ha i mitt arbete som personlig tränare.

// Lissan Grape

Åsa Hällstorp - Team Sweden - Streetstrider
Åsa Hällstorp – Varberg Team Proteinfabriken

För mig är Streetstrider ett fantastiskt redskap som tränar både knopp och kropp. Igår var ett jättebra exempel, då jag inte orkade springa eller hade någon lust….då stridade jag istället. Mitt humör blev bättre och jag kände mig pigg och glad efteråt. Jag kom hem efter drygt 19 km som tog knappt 1 tim. När jag känner för att köra ett konditionspass men har ont i t ex mina benhinnor så är Streetstrider perfekt…jag kan pressa mig hårt UTAN att känna av mina ömmande behinnor. Den ultimata konditionsmaskinen.

// Åsa Hällstorp

George Hällstorp
George Hällstorp – Varberg Team Proteinfabriken

Streetstrider är en del av vår träning, både för hjärta och muskelstyrka. Den tillåter oss att träna hårt efter dagar med mycket löpning (t ex onda knän och höfter). Nu gör Streetstrider att vi kan träna hårt flera dagar i följd. Detta har förbättrat både vår uthållighet och återhämtning.

// George Hällstorp

Maria Eriksson - Team Sweden - Streetstrider
Maria Eriksson – Stockholm Team Fairing

Under min tuffa tävlingssatsning/förberedelser till SM och VM i höst underlättar Streetstrider mina cardiopass på så sätt att jag kan köra hårt och ändå skona mina leder. Streetstrider har varit ett bra alternativ då jag lätt får benhinneinflammationer i samband med tuffa och långa PW-perioder. Streetstrider ger möjlighet till variation under mitt cardiopass. Streetstrider kan jag använda både som en oerhört tuff cardiomaskin men också bara ”glida” runt på stan/i naturen. Att ha möjligheten att köra inomhus när vädret inte är som önskat eller annat är väldigt praktiskt. Streetstrider känns ”tryggare”än en cykel då jag har närmare till marken och trehjulingen gör att det känns stabilare… På Streetstrider jobbar jag med hela kroppen och jag kan välja belastning och hastighet. Min kondition har blivit avsevärt bättre och det är så mycket lättare att löpa sen jag började köra med Streetstrider. Det funkar alldeles utmärkt att köra på en cykelbana, asfalt eller grusväg. Bäst av allt..det tar riktigt bra i rumpan….! ;)

// Maria Eriksson

Golden Wellness - Team Sweden - Streetstrider
Golden Wellness – Varberg

Streetstriders har blivit vårt genombrott. Med nischning inom uteträning året om kändes det klockrent att satsa på detta. Vi känner oss väldigt unika och moderna med att köra 15 gruppass i veckan med våra Streetstriders. Vi tränar flera hundra personer i veckan i Streetstriders och de längtar alltid efter nästa gång.

// Petra & Håkan, Golden Wellness

Benny Martinsson - Team Sweden - Streetstrider
Benny Martinsson – Karlshamn

Helt perfekt konditions- och cardioträning samtidigt som den är skonsam mot knäna. Jag brukar säga att man får träning från lilltårna till öronsnibbarna. Det är helt enkelt hur kul som helst att köra ut på stridingtur på 1 timme. Tuff träning med ett leende på läpparna!

// Benny Martinsson

Camilla Rehn - Team Sweden - Streetstrider
Camilla Rehn – Linköping

Tack vare Streetrider kan jag nu mera ”dra av 15 km” med ett leende! Inga onda knän, utan hela kroppen får träning! Bålen, hjärta, lungor och ben och armar!
Toppenbra träning utan belastning för knän och höfter.

// Camilla Rehn

Liza Wikander - Team Sweden - Streetstrider
Liza Wikander – Lidköping

1) Den ger en komplett träning för HELA kroppen och har gett mig en enorm uthållighet, både konditionsmässigt men även muskelmässigt! Känner detta i min styrketräning, speciellt i rygg- och benträningen!
2) Oerhört rolig träningsform! Cardioträningen är mycket roligare nu och det blir aldrig tråkigt med Streetstrider. Man tänker inte på att man tränar samtidigt som man är ute med Streetstrider. Samtidigt som det är fruktansvärt roligt så bränner man en MASSA kalorier utan att tänka på det, vilket gör att de aldrig blir tråkigt att träna son de lätt blir om man är inomhus!

// Liza Wikander

Köp din Streetstrider från någon av våra återförsäljare

 

 

 

Sugen på att testa Streetstrider?

Hör av dig till oss omgående så hör vi av oss.
Kontakta kundtjänst

Våra demoställen hittar du här:

Stockholm
Göteborg
Visby
Luleå
Umeå
Lidköping
Linköping
Uppsala
Jönköping
Varberg
Karlshamn
Karlskrona
Ronneby
Ystad
Sölvesborg
Åhus
Kristianstad
Halmstad
Anderstorp
Tylösand
Värnamo
Växjö
Nacka
Ljungby
Hallen
Alvesta