Partners Sverige


New Body Fitnesscenter

Återförsäljare i Göteborg och Halmstad

Malin & Patrik Braw äger o driver tre stora unika anläggningar i Göteborg.
New Body Torslanda, New Body Volvo (Kraft Källan & Stenebygården).
I hjärtat av Tylösand, Halmstad hittar du deras mysiga gym New Body
Tylösand som även erbjuder Street Strider som gruppträning, event, kick off mm
Dom är även återförsäljare o vill du testa/köpa Street Strider så ta kontakt med
Patrik Braw. Välkommen!


MB New Body Fitness Center
Kontakt
Webbsida: www.mbnewbody.se
Maila: patrik@mbnewbody.se
Kundtjänst: 0739-817103


Träningspartner

Återförsäljare online

Träningspartner är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och maskiner för hemmabruk, företag, hotel, bostadsrättsföreningar och kommuner. Vi har Löpband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Motionscyklar, Spinningcyklar, Multigyms och mycket mer inom träning och hälsa. Och nu också Sverigenyheten Streetstrider som ni kan köpa direkt på nedan länk. Är ni i närheten av Ystad, passa på att besöka deras showroom där ni också kan testa Streetstrider. Välkomna!
Köp direkt och få fri frakt, Köp här 

Träningspartner
Kontakt
Webbsida: www.traningspartner.se
Maila: rod@traningspartner.se
Kundtjänst: 0411-65504


Golden Wellness

Återförsäljare Varberg

Golden Wellness erbjuder upplevelsebaserade event med fokus på det lilla extra. Vi hjälper till att sätta guldkant på tillvaron & genom vår erfarenhet inom områden som coaching, hälsa & event har vi något för alla. Vi vänder oss till både privatpersoner, näringslivet och idrottsföreningar. Vi var först i Sverige med Streetstrider som gruppträning och erbjuder även PT och uthyrning. Vi är även återförsäljare i Varberg med omnejd.
Välkomna till oss, Golden Wellness

Återförsäljare Streetstrider - Golden Wellness
Kontakt
Webbsida: www.goldenwellness.se

Friskvårdsguiden

Återförsäljare i Småland

Spännande företag som jobbar med friskvårdsinsatser mot företag och privatpersoner i Markaryd, Växjö, Ljungby och Värnamo. Utvecklar givetvis Streetstrider som koncept till sina kunder och erbjuder gruppträning, events och dylikt med just Streetstrider. Välkomna!
Köp direkt och få fri frakt, Köp här

Utskrift
Kontakt
Webbsida: www.friskvardsguiden.com
Maila: info@friskvardsguiden.com
Kundtjänst: 0703-910552

 

Lisbeth Grape

Ambassadör i Luleå

Min träningsbakgrund startade 1989 efter en arbetsskada i nacke och axlar. Jag upplevde snabbt ett positivt resultat av min träning. När jag dessutom fick en ökad muskeltonus sporrade det mig att träna vidare. 1992 var första gången jag tävlade i Norrlandsmästerskapen, Luleå. Jag tog stolt hem segern och därefter vann jag även SM i Solna hallen. Tillsammans har det blivit 20 stycken tävlingar fram till 2011. Under dessa år har jag både lärt mig och fått en djup kännedom om kost och träning från motionär till elitnivå. Lisbeth är referens och återförsäljare i Norrbotten med Luleå som utgångspunkt. Kontakta henne gärna för demo eller köp.

Lisbet Grape - personlig tränare
Kontakt
Webbsida: www.lisbethgrape.nu
Kundtjänst: 0703-303668

First Motion

Ambassadör i Stockholm

First Motion jobbar inom träning och hälsa med huvudinriktning träningsresor till Turkiet och träning som PT eller i grupp till företag. Är ni intresserade av att köpa Streetstrider runt Stockholm så ta kontakt med Anna eller Ann för demonstration och personlig service vid köp. Välkomna!

First Motion
Kontakt
Maila: anna@firstmotion.se
Kundtjänst: 0734-344434, 0708-354747