Kundreferenser

Patrik-Braw

Då löpning inte är aktuellt längre pga utslitna knän, är Streetstridern perfekt för mig. Jag jobbar heltid med Fitness och kör mycket olika pass med kunder. Streetstridern är för mig ett cardioalternativ i VÄRLDSKLASS med mycket fun factor.

/Patrik Braw – Göteborg

Doni Neverfall

Ultimat träning är förkortningen av Streetstrider helt enkelt. Man får allt i ett: styrka, kondition, uthållighet etc. Man känner hur ”Hela” kroppen har fått arbeta efter ett Streetstriderpass. Jag som är boxare och tränar fruktansvärt mycket, känner verkligen av hur min kropp fullständigt dör ut efter ett enda pass med Streetstrider. Varje krona är verkligen värd att lägga på en Streetstrider, UTAN TVEKAN!

/Doni Neverfall – Varberg

Malin-Emanuellsson-och-Sandra-Frick

Efter mycket löpning och innebandy som resultaterat i onda knän, höfter och rygg har Streetstridern fått oss att återigen komma igång på riktigt med vår konditionsträning. Att lyckas kombinera en otroligt effektiv och skonsam träningsform, samtidigt som man får en fantastisk upplevelse utomhus, är för oss underbart! För oss är Streetstridern väl investerade pengar. Den ger oss glädje, en otrolig upplevelse utomhus, mental återhämtning och framförallt en skön känsla i HELA kroppen efteråt!

/Malin Emanuellsson och Sandra Frick – Varberg

Maria-Janhke

Streetstridern hjälper mig att bli starkare i bål och ben och pga mycket tunga lyft av våran son med cp-skada är det jättebra. Streetstridern ger ett lyft i hela välbefinnandet eftersom den är sååå rolig och man tränar ute i underbara naturen…

/Maria Jänhke – Varberg

Hakan-Johansson

Som tennistränare ser jag Streetstrider som ett perfekt komplement till min träning . Den ger mig kondition, balans och styrka utan att slita på kroppen och det viktigaste av allt att det är ute och att träningen är fantastiskt kul!

/Håkan Johansson – Varberg

alex-nero

Nytt coolt och fräscht och ibland är det bra att ombyte förnöjer träningen. Jag rekommenderar den till alla som gillar motion.

/Alex Nerö – Karlshamn

Jessica-Holmstrom

Jag har många järn i elden och springer genom livet. Med Streetstrider har jag hittat en träningsform som jag kan utöva samtidigt som jag rastar hunden, eller följer barnen till deras träning. Den är skonsam för knän och jag tränar hela kroppen, utan att behöva sätta ihop ett speciellt träningsprogram. Dessutom kan jag träna utomhus och jag väljer själv i vilken miljö.

/Jessica Holmström – Karlshamn

Linda-akesson

Jag blev positivt överraskad när jag märkte hur effektiv träningen blev, då varje muskel i kroppen fick sig en omgång. Bra att den funkar både inomhus och utomhus.
Streetstrider gör träningen roligare!

/Linda Åkesson – Karlshamn

Sandra-Axelsson

Den största fördelen är att jag kan träna när jag har tid och utomhus. Sen är det kanon att man tränar hela kroppen, jag har problem med min rygg och knä och det känns som en väldigt bra träning för båda. Ryggen har jag svårt att hitta ”träningstyper” som funkar men med Streetstrider känner jag att den tränas på rätt ställen för mig. Knäet har jag inte känt något alls i efter träningen med Streetstrider.

/Sandra Axelsson – Bromölla

Birgitta Rehn

Träning med StreetStrider passar mig bra då jag bara kan ta ut den och köra iväg. Slipper ha bestämda tider eller ta bilen till träning samtidigt som man får frisk luft. Har kört Streetstrider i en månad ca 50 min varannan dag. Den har hjälpt mig med att få starkare armar, axlar, skuldror, rygg, mage och kondition. Så, vill man få en bättre hållning och ett bättre flås, kan jag varmt rekommendera Streetstrider.

/Birgitta Rehn – Asarum

Tony-Moorelove

Jag är en kille med många järn i elden. Då jag inte alltid kan ta mig tid till att motionera på lokal så passar Streetstrider mig som handen i handsken. På kvällarna fungerar min streetstrider som motivation till motion.

/Tony Moorelove – Bräkne Hoby

Yudith-Hernandez-Melgar

Streetstrider har blivit en stor del av min träning, jag använder det som komplement till min löpning och kan nu träna hårt direkt efter ett lopp då Streetstridern är skonsam mot tex knän och höfter. Streetstridern förbättrar min återhämtning, sätter ett leende på mina läppar och ger mig uthållighet och styrka.

/Yudith Hernandez Melgar – Varberg

Köp din Streetstrider från någon av våra återförsäljare

 

 

 

Sugen på att testa Streetstrider?

Hör av dig till oss omgående så hör vi av oss.
Kontakta kundtjänst

Våra demoställen hittar du här:

Stockholm
Göteborg
Luleå
Lidköping
Linköping
Uppsala
Jönköping
Varberg
Karlshamn
Karlskrona
Ronneby
Ystad
Sölvesborg
Åhus
Kristianstad
Halmstad
Tylösand
Tärnaby
Nacka
Växjö
Ljungby
Värnamo
Älmhult
Markaryd
Ullared
Hallstahammar
Umeå