För företag

Affärsnyttan med Streetstrider är enorm, som företag med olika kundsegment kan ni antingen hyra ut Streetstrider till era kunder eller låta det vara som en service som tex ingår i ett avtal!

Nedan följer några exempel på bra business som företagare. Vi samarbetar med IKANO bank med leasing och finansiering med fördelaktiga upplägg.

Ditt namn *

Din epost*

Företag *

1+1=? 

Partners

Ikano_Bank_Logo
KronoCamping Lidköping
Golden Wellness
Kneippbyn
Träningspartner
MB New Body Fitness Center

 

Vi erbjuder er och era gäster ett helt nytt sätt att motionera på och samtidigt få en fantastiskt rolig upplevelse.
 

Hyr ut Streetstrider till era hotellgäster så får de en härlig motionsrunda, frisk luft och sightseeing – allt på samma gång och dessutom på hjul! Eller varför inte en guidad tur för gästerna, eller ett träningspass utomhus i solen. Dessutom kan ni erbjuda er personal friskvård på jobbet genom att använda Streetstrider – ja, möjligheterna är oändliga. Slutsats: hälsa och friskvård bara ökar i vårt land och genom att kombinera motion, träning och massor av glädje så är detta är ett vinnande koncept.

När vädret inte tillåter
 

Med hjälp av ett inomhusstativ kan ni dessutom använda vår Streetstrider inomhus. På detta sätt kan ni använda era Streetstriders 365 dagar om året.

 

Ladda ner vår PDF

 
 

Medlemmarna på våra gym och träningsanläggningar idag kräver och efterfrågar hela tiden nyheter som nya maskiner och klasser och branschen försöker ständigt följa dessa önskemål.
 

På senare tid har utomhusaktiviteter och klasser blivit mer och mer efterfrågat med exempel som Tabata, Crossfit Anywhere, Armypass etc. Många gym har insett fördelarna med utomhusträning. Medlemmarna får en härlig utomhusupplevelse, ”belastningen” på anläggningen minskar och framför allt så får man en gigantisk ”gruppträningsal” utomhus med både frisk luft och sol när vädret tillåter.

Bra Business
  

För att få ihop affärsmodellen kan ett gym använda Streetstrider som ett komplement till sin egen gruppträning med utomhuspass i grupp. Möjligheter finns att ta med en yoga matta och ett par hantlar på pakethållaren och ”strida” iväg till en vacker plats i solnedgången och köra funktionell träning eller yoga – en lyckad mix. Du kan även ha Streetstrider som ett extra tillskott till din egen Cardiopark och även få bra business genom att låta medlemmarna hyra sin egen Streetstrider. Eller varför inte låta det vara en gratis del i servicen och utbudet för att locka nya kunder och behålla befintliga medlemmar. Vi har även tänkt till när det gäller att nå familjer – Streetstrider finns även för barn (5-12 år).
 

När vädret inte tillåter
 

Med hjälp av ett inomhusstativ kan ni dessutom använda vår Streetstrider inomhus. På detta sätt kan ni använda era Streetstriders 365 dagar om året.
Med Streetstrider kan du köra både outdoorwalking och populära indoorwalking, möjligheterna är nästa oändliga. Vill ni vara först med det senaste på er anläggning? Tveka inte att höra av till oss!

 
 

Campinggäster vill gärna aktivera sig under sin vistelse och det blir mer och mer populärt med motion och friskvård. Nu kan ni erbjuda era gäster en fantastisk kombination av motion, helkroppsträning, guidade turer eller träningspass i solen. 
 

Hyr ut Streetstrider till era campinggäster så får de en härlig motionsrunda, frisk luft och sightseeing – allt på samma gång och dessutom på hjul. Dessutom kan ni använda Streetstrider som ett transportmedel för er personal inom området och på så vis erbjuder ni friskvård till er personal. Slutsats: hälsa, träning och motion bara ökar i vårt land och genom att kombinera motion, träning och massor av glädje så är detta är ett vinnande koncept.

När vädret inte tillåter 
 

Med hjälp av ett inomhusstativ kan ni dessutom använda vår Streetstrider inomhus då väglaget ställer till det. På detta sätt kan ni använda era Streetstriders 365 dagar om året. Vill ni få mer business genom uthyrning till era gäster och samtidigt få ett nytt spännande koncept att erbjuda? Tveka inte att höra av er för frågor eller offert!

 

Ladda ner vår PDF

 
 

Till för er och alla era eventkunder! Uppleveseindustrin växer så det knakar i Sverige och det kommer allt mer spännande event och upplevelser att prova på. Ni kan ha med Streetstrider som ett spännande transportmedel antingen i tävlingar, hinderbanor eller varför inte som ren uthyrning.
 

Hur många vill inte motionera, fara fram i 35 km/tim och samtidigt ha riktigt kul? Responsen på Streetstrider är överväldigande och ”alla” vill testa och köra. Efter 5 min så får man in bra teknik och kan ”strida” iväg snabbt, säkert och galet roligt.

När vädret inte tillåter 
 

Med hjälp av ett inomhusstativ kan ni dessutom använda vår Streetstrider inomhus då väglaget ställer till det. På detta sätt kan ni använda era Streetstriders 365 dagar om året. Har du ett eventbolag eller vill hyra ut Streetstrider till dina kunder och göra bra business? Tveka inte att höra av er!