Före- och efterbilder

bild
Katrin Svensson – Jönköping

”Tänk att träning kan vara så kul och Streetstridern ger fantastiska resultat. Efter fem veckors träning i kombination med bra kost har jag minskat 10 cm i midjan och ett par kg på vågen. Jag har kört i snitt 40 min, 4 ggr/vecka. Den stora vinsten är ändå den energin och träningsglädjen jag hittat med Streetstridern. Motion ÄR roligt.

I love it!”


IMG_7219
Benny Martinsson – Karlshamn

”Träningen med Streetstridern är i full gång och det har verkligen givit resultat. – 14 cm i midjan och – 10 kg på vågen och det känns bara underbart i kroppen. Man orkar mer, är piggare, sover gott på soffan efter härliga träningspass. Det som är skönt med detta är att man har fått rutin på både kost och motion och man vill bara fortsätta. Som jag läste på någon sida om träning och kost är att man måste välja. Det finns inga genvägar till en sund kropp. Mitt längsta pass hittills var på 3 mil och då var de sista 3 km på ren vilja. 1,27 tog det. Längre turer är inplanerade och 5 mil känns inte omöjligt. Älskar den!”